Ekonomi Zirvesi 25 Nisan'da İTÜ SDKM'de!

by Zeki Akyol | Nis 19, 2022
Ekonomi Zirvesi 25 Nisan'da İTÜ SDKM'de!

Ekonomiye yön veren isimlerden güncel ekonomik sorunları, sektörlerin ekonomik durumlarını dinleyebileceğin Ekonomi Zirvesi 25 Nisan'da Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Etkinlik kayıt linki: https://forms.gle/PWccnFyHrk5RmKFP6

Kesinleşen Konuşmacılar:
  • Murat Sağman - Ekonomist
  • Şakir Turan - Türkiye Sınai ve Kalkınma Bankası Kıdemli Ekonomisti
  • Nazım Erdoğan - sahibinden.com CMO
  • Sibel Nehir - BSH Senior Director of Regional Controlling
  • Barış Gökalp - Şişecam Hazine Direktörü
  • Tolga Achim Müller - Türkiye İş Bankası, Head Of Corporate and Commercial Banking
  • Önay İnce - Pfizer, BAI Manager
  • Çınar Güven - Socar, Kurumsal Kontrol Grup Koordinatörü
Fuaye alanında networkünüzü genişletirken, hediyelerden ve ürün sponsorlarımızın getirdiği ikramlardan faydalanabilirsiniz.

Etkinlik katılım belgelidir. Oturum saatleri kulübün sosyal medya  hesaplarında açıklanacaktır.
Detaylı bilgi: @itueconomics

İTÜ Ekonomi Bölümü

econ-hakkimizda

İstanbul’un merkezinde, Maçka’da, eğitim vermekte olan Ekonomi Bölümü, teori ve pratiği birleştirebilen, küresel rekabete hazır lisans, yüksek lisans ve doktora düzeylerinde öğrenciler yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Ekonomi Bölümü, İTÜ’nün 240 yıllık endüstri ve teknik uzmanlığının mikro ve makro ekonomik politikaların yapılandırılmasına aktarımında önemli bir rol oynar. Bu amaca ulaşmak için Bölümümüz, İTÜ’nün temel bilim ve mühendislik bölümleriyle birlikte düzenlediği ortak çalıştaylar, seminerler ve projelerle, eğitim ve araştırma faaliyetlerinde çok-disiplinli bir yaklaşım izlemektedir. Bölüm öğretim üyelerinin uzmanlık alanları da buna paralellik göstermekte ve Eğitim Ekonomisi, Endüstri Organizasyonu, Enerji Ekonomisi, Sağlık Ekonomisi, Uluslararası Ticaret ve Kalkınma Ekonomisi gibi konuları içermektedir.

Bölümümüz öğretim üyeleri hem yoğun araştırma faaliyetlerini yürütmekte, hem de özel ve kamu sektörü kurumlarına danışmanlık yapmakta; böylelikle öğrencilere bir yandan sağlam bir teorik altyapı verirken, öte yandan da pratik deneyimlerini aktarmaktadır. Başarılı öğrenciler, bölüm araştırmalarına ve danışmanlık çalışmalarına entegre edilerek, öğretim üyelerinin danışmanlığında endüstriyel deneyim kazandırılmaktadır. Bu nedenle mezunlarımız, hem işe yerleşme de, hem de seçtikleri uzmanlık alanlarındaki kariyerlerinde oldukça avantajlı bir konuma sahip olacaklardır