Boğaziçi University Management Study with Executives (MSE)

by Irmak Akkaya | Kas 18, 2020
Türkiye`de üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ilk ve tek finans yarışması Boğaziçi Finance Challenge`ın bu sene 3.`sünü 9-10 Ocak tarihlerinde online olarak düzenlenecektir.

Merhaba,

Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO) olarak 21-22 Kasım’da online olarak düzenleyeceğimiz Management Study with Executives (MSE) adlı kariyer zirvemiz yaklaşıyor! Seni bekleyen fırsatları kaçırma!

21 Kasım Cumartesi günü, Türkiye’nin lider kimya şirketi Akkim’in iştiraki, dünyanın lider kimyasal kaplama malzemeleri üreticisi ve alanının ihracat şampiyonu olan AKCOAT şirketi tarafından ödüllü vaka analizi (Case Study) düzenlenecek.

22 Kasım Pazar günü saat 14.00’te ise Türkiye sabun ve kişisel bakım ürünleri ihracatının önemli bir kısmını gerçekleştiren ve ismini 100’den fazla ülkeye ulaştıran EVYAP şirketi tarafından "Pandemi Döneminde Yeni Pazarlara Açılma Stratejileri ve Aksiyonları" konulu case study yapılacak.

Sen de bu eşsiz deneyimi yaşamak ve yeteneğini göstermek istiyorsan ister bireysel ister takım olarak hemen başvur!

Başvurmak için https://mse.ensoboun.com/#basvur sitesine girmen ve formu doldurman yeterli!

Ayrıntılı bilgi: https://mse.ensoboun.com/
Instagram: @msebogazici

2 gün sürecek tüm etkinliklere katılabilmek ve kariyerinde bir adım öne geçebilmek için indirimli biletler tükenmeden acele et! :
https://biletino.com/e-a8r

İTÜ Ekonomi Bölümü

econ-hakkimizda

İstanbul’un merkezinde, Maçka’da, eğitim vermekte olan Ekonomi Bölümü, teori ve pratiği birleştirebilen, küresel rekabete hazır lisans, yüksek lisans ve doktora düzeylerinde öğrenciler yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Ekonomi Bölümü, İTÜ’nün 240 yıllık endüstri ve teknik uzmanlığının mikro ve makro ekonomik politikaların yapılandırılmasına aktarımında önemli bir rol oynar. Bu amaca ulaşmak için Bölümümüz, İTÜ’nün temel bilim ve mühendislik bölümleriyle birlikte düzenlediği ortak çalıştaylar, seminerler ve projelerle, eğitim ve araştırma faaliyetlerinde çok-disiplinli bir yaklaşım izlemektedir. Bölüm öğretim üyelerinin uzmanlık alanları da buna paralellik göstermekte ve Eğitim Ekonomisi, Endüstri Organizasyonu, Enerji Ekonomisi, Sağlık Ekonomisi, Uluslararası Ticaret ve Kalkınma Ekonomisi gibi konuları içermektedir.

Bölümümüz öğretim üyeleri hem yoğun araştırma faaliyetlerini yürütmekte, hem de özel ve kamu sektörü kurumlarına danışmanlık yapmakta; böylelikle öğrencilere bir yandan sağlam bir teorik altyapı verirken, öte yandan da pratik deneyimlerini aktarmaktadır. Başarılı öğrenciler, bölüm araştırmalarına ve danışmanlık çalışmalarına entegre edilerek, öğretim üyelerinin danışmanlığında endüstriyel deneyim kazandırılmaktadır. Bu nedenle mezunlarımız, hem işe yerleşme de, hem de seçtikleri uzmanlık alanlarındaki kariyerlerinde oldukça avantajlı bir konuma sahip olacaklardır