Dear All,

İTÜ Kariyer Merkezi (ITU Career Center) wants to employ student assistants. You can find the announcement below.

Değerli Öğrencilerimiz,

İTÜ Kariyer Merkezi olarak birimimiz bünyesinde yürüttüğümüz çalışmalarımızda ve özellikle en büyük etkinliğimiz olan İTÜ Kariyer Zirvesi 2022 (İKZ’22)’de, çalışmalara destek olabilecek; aşağıdaki alanlarda görevlendirilmek üzere farklı fakülte ve bölümlerden asistan öğrenci alımları yapılacaktır.

İlgilenen öğrencilerimiz, mail konusuna çalışmak istedikleri alanı belirterek daha önce yapmış oldukları çalışma, projeler ve almış oldukları eğitimleri gösterir CV’lerini, ikm@itu.edu.tr adresine göndererek başvurularını yapabilirler.

BAŞVURU ŞARTLARI:
- 3. veya 4. Sınıf öğrencisi olmak
- Not ortalaması en az 2.50 olmak

SON BAŞVURU TARİHİ: 20 Aralık 2021

GÖREV ALANLARI:
-Web Master (Web Tasarım Ve Yönetimi alanında bilgili)
-Tanıtım İşleri, Organizasyon Ve Etkinlik Planlama,
-Dijital Ve Görsel Tasarım,
-Sosyal Medya Yönetimi,
-Alt sınıf öğrencilerine Peer Mentoring (Akran Mentörlüğü) desteği
-Ofis içi çalışmalar
Başvurusu olumlu değerlendirilen adaylar ile tarafımızdan iletişime geçilecektir.
ikm@itu.edu.tr