Şub 2018
Bahar Dönemi EKO201&EKO201E Havuz Sınavı ile İlgili Tarihler

2018 Bahar EKO201 ve EKO201E dersleri ile ilgili duyurular:

- Ara Sınav 19 Mart 2018, Pazartesi saat 18.00'de yapılacaktır. Sınav derslikleri bu web sayfasında daha sonra açıklanacaktır.

- Öğrenci İşleri Ofisi tarafından onaylanması gereken resmi bir mazeret belgesine sahip olmadığınız sürece ara sınav ve final sınavları için bir mazeret sınavı yoktur. Geçerli mazeret belgelerinizin Öğrenci İşleri ofisi tarafından onaylandığını mazeret sınavlarından en az 3 gün önce, sınav koordinatörüne (kayaogluyilmaz@itu.edu.tr) bilgilendirmelisiniz. Aksi takdirde, mazeret sınavlarına KATILAMAYACAKSINIZ.

- Geçerli mazeretlerini onaylayan ve zamanında ders koordinatörüne bildiren öğrenciler, 11 Haziran 2018 Pazartesi günü yapılacak olan mazeret sınavlarına gireceklerdir. Sınavın zaman aralığı ve sınavın konuları da bu web sayfasında daha sonra açıklanacaktır.

- Tüm sınavlar (ara sınav, final sınavı ve mazeret) çoktan seçmeli sınav olacaktır.